Russ til våren?

Da har du kommet til riktig sted. Siden jeg er den eneste i bransjen som maler russebusser, har dere nå en unik sjanse til å få en annerledes og fresh buss. Ikke bare designer og maler jeg kåringsverdig malerier på bussen deres, men kan også lage logo og designe innvendig for dere. Da får hele bussen en "rød" tråd og bussen blir mer helhetlig ferdig og fin. Jeg kan selvsagt male innvendig også, men mange russ velger å gjøre dette arbeidet selv. Jeg hjelper dere så mye eller så lite dere trenger. Ingen prosjekt er for store eller for små. Bare husk å bestill meg i god tid. Jeg er kun en person og jeg bruker tiden min nøye og liker å gjøre et grundig arbeid.

Med vennlig hilsen

Kariann Farstad

Forskjellige typer avtaler jeg tilbyr.

1.Designing og maling utenpå bussen 

Designing og maling utenpå russebussen. Hovedmaterialer som maling, white spirit, pensker, maskeringsteip ol. Inkl. Ikke evt spesial materialer uten for vanlig malingsprosess.

 
2.Designing innvendig
Designingen vil bli basert på at dere selv kan gjøre arbeidet. Jeg er oppdatert på hva slags materialer som er tilgjengelige og handler og bestiller inn produkter for dere. Jeg har min egen bil og har diverse rabatter på en del butikker som jeg benytter til deres fordel. Ikke inkludert er materialene. Vi blir enige om busdjettet deres på forhånd, slik at jeg ikke overskrider bussens budsjett vet eventuel handling for dere. Jeg bistår med veiledning og lån av verktøy mens jeg jobber på bussen. Ellers er det bare å ringe hvis man lurer på noe. 
 
3.+Avtale
 Hvis jeg skal jobbe innvendig for eksempel male vegger ( typ som på bussen " dovregubber" hvis dere vet hvordan den så ut?) eller andre ting kan vi bli enige om pris.
 
4. LOGO.
Jeg designer gjerne logo for dere. Jeg maler den for hånd for dere så den blir helt unik i forhold til de grafiske designene som mange bruker.
 
5. To avtaler, få 10 % avslag i prisen.
Velg minst to av de andre avtalene og få 10 % avslag på total prisen.