Unik gave!

Ønsker du enten å gi eller bestille en helt spesiel og unik gave, er jeg personen å kontakte! Jeg får mange bestillinger på bryllups malerier og det er med stor glede jeg maler for dere. Alle ønsker om stil, farger, inspirasjon og så videre tar jeg selvsagt med i maleriet. Når jeg har kommet til et punkt hvor jeg begynner å bli ferdig, sender jeg kunden et bilde av maleriet på sms eller mail for å sjekke at kunden er fornøyd. Er det noe da du vil endre på, så gjør jeg selfølgelig det. Det viktigste for meg er at du som kunde blir 100% fornøyd. Jeg pakker gjerne inn maleriet for deg og kan sende det i posten om du ikke har mulighet til å hente det i Oslo/Nesodden. Frakten kommer da i tillegg i prisen.

 Nøl ikke, bestill i dag!

Monica og Alexander

Denne bestillingen fikk jeg av bruden selv som ønsket å gi et maleri av bryllupet deres til mannen sin i julegave. Hun ønsket 80 x 80 cm maleri i shabby chic stil. Fargene de hadde i stuen fra før var blant annet rød. Hun ønsket gjenspeiling av denne fargen i maleriet, men ikke for mye heller. Bildet er hovedsaklig sort og hvitt. Etter at bruden fikk hentet maleriet i Oslo, ble hun så fornøyd at hun ringe meg spesielt opp for å takke og fortelle hvor fornøyd hun var og det var jo super hyggelig.

Einy og Frank

Mine gode venner giftet seg i sommer og på ønskelisten sto det kunst fra Kanari Art gitt. Da var det ikke annet å gjøre enn å slenge seg rundt og ordne et maleri til dem. De har shabby chic stil hjemme så stilen var det første jeg bestemte meg for. Jeg ønsket å gi dem en romantisk og personlig gave, men som handlet om dem. Derfor bruke jeg bilder av både Einy og Frank som jeg synes gir et godt inntrykk av hvordan de er som personer og hva livet deres inneholder. Yndlings fargen til Einy er lilla så farge valget var lett. Her er resultatet og jeg ble veldig fornøyd selv. I følge brudepartet fikk maleriet mange komplimenter på dagen også.

Hanne og Håvard

Dette brudepartet ønsket seg et bilde av bryllups reisen sin i stedet for bilder av selve bryllupsdagen. De hadde allerede bilder av den på veggen. Jeg fikk rundt 10 bilder å velge mellom og stort sett gjøre som jeg ville. De ville ha det i shabby chic stil og ikke så mye "søte" farger som rosa i maleriet. Siden paret hadde dette utrolig vakre bilde av dem selv, valgte jeg å kun ta med dette bildet og fokuserer på det. Over bildet malte jeg med "pærle lim", noe som ikke er så lett å se på dette bildet. Jeg valgte turkise og blåde toner for dette maleriet. Resultatet ble en suksess

Elisabeth og Andreas

Bryllupsgave til Elisabeth og Andreas. Bryllupet deres var et vinterbryllup og fargene gikk derfor i hvit og marineblå. Dette har jeg gjenspeilet i maleriet.

Nick og Carol

Nick og Carol forlovet seg i New York og ville ha et personlig bildet derfra. Fotoet har de selv tatt. Jeg fikk også her velge mellom en del bilder de hadde tatt mens de var der. Jeg fikk ikke lov til å si hvilket foto jeg hadde valgt, da de hadde lyst til å bli overrasket på bryllups dagen sin. Bildet er fra Time Squares kokende trafikk og mylder av mennesker. Størrelsen på dette maleriet var 150 x 120 cm. De ville ha et stort maleri som kunne fylle en høy og tom vegg hjemme hos seg. I maleriet har jeg "gjemt" inn ord og navn som hadde betydning for paret. I orginal fotoet er det sort himmel og man kan knapt se bygingene bakover. Så det jeg brukte mest til på i dette maleriet var på finne ut av hvilkene bygninger som er i bakgrunnen og hvor høye de er i forhold til hverandre.