Romantisk bursdags gave

Dette var en bursdags gave fra gutten på bildet til jenta. Bestillingen lød som følger:

Hei!
Dette er bildet jeg ønsker å få malt. Gjerne malt i farger på en "kunstnerisk" måte. Legg gjerne til noe natur i bakgrunnen, noe romantisk eller noe utrolig flott. Blå himmel, fugler, Sol, fjell, eller noe slikt. Setter veldig pris på varme farger.

Slik ble resultatet av maleriet

Jeg fikk en bestilling fra en gangster i Oslo som ønsket sine kamerater og famile på et bilde sammen. Bildet skulle være fra huset hans i Kroatia, med de to bilene forran huset. Han ville at faren skulle sitte i en stol og at han selv skulle stå bak faren med hundene sine. Bildet skulle være i svarthvitt og stilen skulle være hentet fra filmer som "gud faren" med mye våpen og mafia/gangsterpreg over maleriet. Her har han fått hengt det opp hjemme hos seg selv. Bildet var 3.5 x 1.5 meter stort.

Gangster bestilling

Her er bildene jeg hadde å jobbet etter. Det vanskeligste med dette maleriet var å sette alle figurene i perspektiv til hverandre og få alle skyggene til å bli riktig på maleriet. Som dere ser er alle portrettene i forskjellige størrelser, noen i svart hvitt, noen i farger, noen i dagslys og noen i innelys eller mørket. ikke visste jeg hvordan noen av disse personene var bygget, høyde bredde osv.

Nærbilde. Gangsteren ble veldig fornøyd og det ble jeg også.

Konfirmasjon

Denne bestillingen var fra en tante som skulle i konfirmasjon til gutten på bildet. Hun ønsket å gi et portrett av gutten i gave.

På maleriet har jeg rettet opp guttens stilling litt og skiftet til en litt mer sprek farge.