• Jubileums gave

    Dette var en bestilling fra en datter til sin far på hans bursdag. Hun ville ha et maleri av barndomshuset sitt. Dette fotoet er tatt for ikke så lenge siden.

  • Foto

    Dette fotoet ble tatt for ca 20 år siden da huset fortsatt hadde fine blomster utenfor terrassen som datteren ønsket å få med å¨maleriet.

Her er resultatet:)

  • Hytte på sørlandet

  • foto

Time Square

Nick og Carol forlovet seg i New York og ville ha et personlig bildet derfra. Fotoet har de selv tatt. Jeg fikk også her velge mellom en del bilder de hadde tatt mens de var der. Jeg fikk ikke lov til å si hvilket foto jeg hadde valgt, da de hadde lyst til å bli overrasket på bryllups dagen sin. Bildet er fra Time Squares kokende trafikk og mylder av mennesker. Størrelsen på dette maleriet var 150 x 120 cm. De ville ha et stort maleri som kunne fylle en høy og tom vegg hjemme hos seg. I maleriet har jeg "gjemt" inn ord og navn som hadde betydning for paret. I orginal fotoet er det sort himmel og man kan knapt se bygingene bakover. Så det jeg brukte mest til på i dette maleriet var på finne ut av hvilkene bygninger som er i bakgrunnen og hvor høye de er i forhold til hverandre.

Dette er fotoet de sendte til meg

Putney Bridge

Da jeg bodde i London bodde jeg nærmere bestemt i Putney. Fotoet under tok jeg selv en dag jeg gikk på tur langs Themsen. Der etter malte jeg dette maleriet og det ble som det pleier solgt med en gang.