Teater Maling

Mitt teatermaler portfolio:

 

Denne siden viser noe av mitt arbeid jeg har gjort som Teatermaler. Å være en

teatermaler betyr at man må jobbe fra små modeller for det meste 1:25 skala for å reprodusere den riktige og fulle størelsen av kulissene.

 

Du må kunne teknikker for å lage for eksempel bark, tre, marmor, illusjon av perspektiv, mur vegg ja stort sett alt du kan komme på. Noen ganger blir man bare tildelt et fotografi som man må male til store baktepper å få det til å se ut som et ekte landskap.

 

Ofte er det veldig hardt arbeid og lange dager, men det er det verdt når teaterstykket til slutt er ferdig og scenen er flott og publikum nyter teaterstykket. Det er en kreativ jobb og den viktigste egenskapen utenom malerkunnskapene er å kunne løse problemer og komme godt over ens med de man jobber med. Ingen dager er like.

 

I tillegg til å kunne jobbe fra modeller er det viktig å kunne jobbe tett med designerne for å produsere det beste resultatet.

 

Jeg jeg tok utdammenlsen som Scenic Artist på Rose Bruford i London og har etter det jobbet freelance for mange forskjellige firmaer på diverse teater, operaer, jule-show, TV- show til spesialt designede brylupp i Londons teater Mekka.