Russebuss prisliste


Få bussen deres malt i høst, bedre tid til eksamenene og ikke minst 20% rapatt på total prisen for 2012!!! Men skyndt dere, jeg er kun en person og blir fort booket opp!

1.Designing og maling utenpå bussen

Designing og maling utenpå russebussen. Hovedmaterialer som maling, white spirit, pensker, maskeringsteip ol. Inkl. Ikke evt spesial materialer uten for vanlig malingsprosess.

kr. 25 000 i 2012 fra og med 1.jan 2013 kr. 30 0002.Designing innvendig
Designingen vil bli basert på at dere selv kan gjøre arbeidet. Jeg er oppdatert på hva slags materialer som er tilgjengelige og handler og bestiller inn produkter for dere. Jeg har min egen bil og har diverse rabatter på en del butikker som jeg benytter til deres fordel. Ikke inkludert er materialene. Vi blir enige om busdjettet deres på forhånd, slik at jeg ikke overskrider bussens budsjett vet eventuel handling for dere. Jeg bistår med veiledning og lån av verktøy mens jeg jobber på bussen. Ellers er det bare å ringe hvis man lurer på noe.

kr. 10 000 for 2012 og kl 15 tusen fra og med 1.januar 2013
3.+Avtale
Hvis jeg skal jobbe innvendig for eksempel male vegger ( typ som på bussen " dovregubber" hvis dere vet hvordan den så ut?) eller andre ting kan vi bli enige om pris.

Her må vi bli enige om en pris bassert på hvor mye arbeid det er snakk om.
4. LOGO.
Jeg designer gjerne logo for dere. Jeg maler den for hånd for dere så den blir helt unik i forhold til de grafiske designene som mange bruker.

kr. 4000 for 2012 of fra og med 1. januar 2013 kr. 60005. To avtaler, få 10 % avslag i prisen.
Velg minst to av de andre avtalene og få 10 % avslag på total prisen.

Prisene kan variere noe da det kommer ann på design og arbeids mengde.