Rolling Stones 2013

Rolling Stones var en jente buss fra Sandvika. Veldig kult tema synes jeg. Mye inspirasjon kinne hentes fra navnet, men også høye forventinger. Hvem kan vel lage noe nytt og kult som ingen har allerede laget? 

 

Iallefall dette ble designet mitt: 

Jeg tok utgangspunktet i det engelske flagget siden bandet er engelsk. Jeg brukte to elguitarer som står diagonalt mot hverandre som blir til en del av flagget. Utenpå dette lagdte jeg protrettene av alle i bandet som også sklir inn i plagget. Til slutt satt jeg på skriften og den kjente tungemunnen. Det ble veldig kult!

Snuten på Rolling Stones bussen med navnet på bussen

Et av mine absolutt favoritt design noen gang!

Baksiden av Rolling Stones: her tok jeg også utgangspunkt i det engelske flagget. Jeg sprayet en slags "vintage" effekt og lagdte diverse rust effekter. Til høyre på bussen skreller designet på en måte av litt som i et gammelt skattekart. Jeg valgte også og legge til noen stjerner for å hente inn litt av den Amerikanske stilen over det. Tower Bridge har jeg malt inn på høyre side og til slutt stor skrift med Rolling Stones. :)

Baksiden valgte jeg i å lage et natt bilde av en by. Bylandskapet viser forskjellige kjente bygninger fra hele verden og er en inspirasjon fra "Rolling Stones on Tour"